<  
>  

Eyecheck System er et innovativt selskap innen telemedisinsk oppfølgning av øyehelse.
Vi leverer et norskutviklet digitalt kommunikasjons-, rådgivnings- og diagnoseverktøy som knytter optikere og øyeleger tettere sammen. Eyecheck System bidrar dermed til å effektivisere prosesser innad i spesialisthelsetjenesten, noe som både gir sosioøkonomiske gevinster, samt gevinster for optikere, pasienter og helsetjenestene. Eyecheck System brukes av optikeren for å finne årsaken til uavklarte tilstander hos øyepasienter etter optikerundersøkelser. Vi har utviklet flere konsepter innen screening av øyehelse og vår kommunikasjonsplattform mellom optiker og øyelege er i vekst. I forbindelse med styrking av vår salgsorganisasjon søker vi nå etter en salgskonsulent.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Eyecheck System Norge

Adresse

Gaustadalléen 21,0349 Oslo