<  
>  

Bedriftsbistand AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Bedriftsbistand hjelper selskaper med å finne riktig ansatt til riktig jobb. Vår rekrutteringsmodell gjør at vi løser oppdrag på kort tid og har slik en stor fordel i markedet. Vi leverer kvalitet, men sørger for at jobben blir gjort raskt. Vi rekrutterer hovedsaklig til bransjene salg, markedsføring og horeca. 

Les mer
Fakta om Bedriftsbistand AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2007
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Bedriftsbistand AS

Bli en del av et profesjonelt salgsteam
02.08.2020 Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
Drømmer du om å drive din egen restaurant midt i Oslo på et helt nytt og eksklusivt kjøpesenter? Her er din mulighet! Det åpner nå en ny restaurant på Valkyrien Majorstua og det søkes en franchisetaker til driften av denne.For å lykkes som franchisetaker må du vite at det krever mye jobb og engasjement. Du må ha et ønske om å lykkes og en indre driv for å skape resultater. Du må ikke være redd for å ta i et tak og vite at både gulvet må være rent, men også kundene og dine ansatte skal være fornøyde. Du vil få en helt ny og ferdig oppsatt restaurant, god oppfølging og opplæring fra hovedkontoret, men til slutt er det du som har fullt ansvar for restauranten og ditt personale. Du vil inngå i en stor kjede med dyktige mennesker, som vil bistå i starten helt til du er klar for å stå på egne bein. Restauranten består av totalt ca 350 kvm serveringsareale fordelt på ute og inne. Det vil være skjenkebevilling med åpningstid til 03.30 i helgene. Kundene møter en avslappet atmosfære, kundegruppen er i alderen 20-40 år og du bør kunne litt om øl.  Viktig å merke i forhold til stilling som franchisetaker er at det kreves innskudd for å starte driften. Hva som forventes av deg:- Erfaring fra kjøkken og restaurant- Erfaring fra ledelse- Være villig til å gjøre jobben som kreves av deg- Er flink til å motivere dine ansatte- Ser deg selv som en leder og ikke en sjef- Forstår at det krever et innskudd Det du får tilbake:- Ferdig oppstilt restaurant- Rekruttere egen personell- Full opplæring- Kontinuerlig oppfølging fra hovedkontoret- En restaurant midt på Majorstuen i et helt nytt og eksklusivt kjøpesenter Ønsker du å ta en videre prat, har du spørsmål om konseptet eller i forhold til stillingen kan det rettes til rekrutteringsansvarlig: Ida Elise Tollefsen på telefon 484 55 005 eller mail ida@bistand.as
Fortløpende Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Hele Norge

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekrutteringsleder

Adresse

Fridtjof Nansens plass 8, 0160 Oslo