<  
>  

Change Marketing AS

IKT / Telekom, Rekruttering / HR / Bemanning, Salg / Markedsføring

Change Marketing er en del av Change Group konsernet. Change Group er morselskapet til en rekke datterselskaper som jobber med forretningsutvikling til bedrifter. Konsernet består av Change Marketing, Change Sales, Change Media, Change Development og Change People.

Change Marketing er et salgsselskap som innehar god kompetanse innenfor flere salgskanaler og forskjellige fagfelt. Vi jobber både med interne prosjekter og eksterne oppdragsgivere. Vi jobber strategisk for å skape økte markedsandeler gjennom våre ulike prosjekter, samtidig som kommunikasjonsflyten i alle ledd står i fokus. Dette for å minimere mulighetene for støy i våre salgsprosesser. Change marketing sine kjerneverdier setter standarden for måten vi ønsker å skille oss ut på og jobbe på. Kjerneverdiene våre står sentralt i alt vi gjør og opererer som en bærebjelke for organisasjonen som helhet. Dette er med på å gi Change Marketing det sterke samholdet og organisasjonskulturen som vi er så stolte av, samtidig som det har gitt oss et fortrinn i bransjen.

Fakta om Change Marketing AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2019
 • Et kompetent salgsselskap
  Å takke ja til et jobbintervju hos Change marketing er et av de beste valgene jeg har tatt. Jeg kom fort inn i et positivt og morsomt arbeidsmiljø med kunnskapsrike ledere. Det beste med arbeidsplassen er at de setter kompetanse og trygghet i fokus.
  Mats Muggerud Salgskonsulent

Ledige stillinger hos Change Marketing AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo
Jobbmuligheter i Change Marketing AS
Jobbmuligheter i Change Marketing AS

Change Marketing tilbyr ulike stillinger innenfor salg og ledelse gjennom flere salgskanaler. Vi jobber mot privatmarkedet og bedriftsmarkedet, hvor vi besitter stillinger både på telefon og i direkte kontakt med kunder. Ta kontakt med oss for en rådgivende samtale om dine muligheter hos oss! 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Er du nyutdannet innenfor salg, service, markedsføring eller salgsledelse? Change Marketing hjelper deg med å kickstarte din karriere innenfor salgsbransjen. 

Vi skaper solide og kompetente figurer i bransjen!

Hva vi tilbyr

Change marketing tilbyr:
 • Ulike stillinger innenfor salg og ledelse
 • Høy kompetanse med erfarne ledere
 • Grundig opplæring og kontinuerlig oppfølging
 • Kompetanseløft for alle ansatte
 • Et inkluderende, konkurransefylt og profesjonelt miljø
 • Svært gode betingelser og trygge rammer
 • Muligheten for faglig og personlig utvikling

Kickstart din salgskarriere hos Change Marketing!

Lederne
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • Vi er spesialister på oppsøkende salg innenfor feltene Telecom, strøm, IT og retail. Vi utarbeider gode opplæringsmodeller og ser viktigheten av å coache og trene opp våre selgere gjennom både teori og "learning by doing".
  Alexander Haraldsen Forhandlingsleder
Hva er formålet vårt? Visjon og målsettinger
 • Vår visjon er å håndplukke mennesker og bygge de opp på individnivå. Vi ønsker å være en forandring i salgsbransjen hvor vi gjennomfører våre salgsaktiviteter med kvalitet og kunnskap.
  Kamar Hassan Daglig leder
Bildegalleri

Fakta om Change Marketing AS

Adresse

Grensesvingen 9, 0663 Oslo