<  
>  

Jødisk Bo og Seniorsenter

Jødisk Bo- og Seniorsenter er et heldøgns bo- og omsorgstilbud med 6 sykehjem - og 16 aldershjemsplasser. Vi er det eneste alders -- og sykehjemmet i Norge som drives i henhold til jødisk religion. Som ansatte hos oss får du dermed en unik mulighet til å bli bedre kjent med jødedommen og de jødiske tradisjonene.
For oss er det viktig å kunne skape en trygg og meningsfull hverdag for våre beboere gjennom god omsorg, aktiviteter, godt humør og ikke mist god mat! Vi er svært heldige som har eget kosher kjøkken hvor våre dyktige kokker tryller frem de mest velsmakende retter. Jødisk Bo- og Seniorsenter fungerer også som et nettverks- og aktivitetssenter for hjemmeboende eldre jøder i Oslo og omegn.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Jødisk Bo og Seniorsenter

Adresse

Bergstien 17,0172 Oslo