<  
>  

Vestfold & Telemark Renhold Og Flytteservice

Hos oss i Vestfold & Telemark Renholdservice har kvalitet og trygghet for kunden alltid stått i spissen. Vi vil alltid være den samarbeidspartneren som gir det lille ekstra for vår kunde.

Vi tilbyr alle former for renholdtjenester til både private og offentlige næringsdrivende i Vestfold og Telemark.

Vi utfører store og små tjenester innen vask og renhold.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Vestfold & Telemark Renhold Og Flytteservice

Arbeidsgiver: Vestfold & Telemark Renhold og FlytteserviceStillingstittel: RenholderFrist: 31.05.2020Ansettelsesform: Tilkalling/vikarØnsker du å gjøre hverdagen enklere for andre?Er du brennende opptatt av kvalitet i alle ledd og genuint interessert i å yte minnerik service? Vil du i tillegg være med å sette VT Renholdsservice på kartet over den beste leverandøren av Renholdstjenester? Da vil vi gjerne ha med deg på laget!Vi søker en fleksibel, pliktoppfyllende og imøtekommende Renholder i Tønsberg, Holmestrand, Sandefjord og HortenØnskede kvalifikasjoner:God helse.Max 2 års erfaring fra renhold.Førerkort kl B er et krav.Disponere egen bil.Gode norskkunnskaper.Personlige egenskaper:Positiv og serviceinnstilt.Takler hektiske hverdager.Høyt fokus på hygiene.Punktlig.Pålitelig.Selvstendig.Positiv.Send hos en mail på info@vtrf.no Epost: Info@vtrf.no
30.05.2020

Rekrutteringskalender

  • MAI 30
    2020
    4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Vestfold & Telemark Renhold Og Flytteservice