Norkart

IT: Hardware / Software, Ingeniøryrker: Øvrig

Norkart er et rotnorsk programvare­hus som arbeider med geografisk informasjons­teknologi og arbeidsflyt­systemer innen kommunal­teknisk sektor. Vi ligger i Norgestoppen både når det gjelder fornøyde ansatte og fornøyde kunder.

Norkart er med sine 150 ansatte Norges ledende leverandør av Geografiske Informasjonssystemer (GIS) og kommunaltekniske systemer. Våre merkevareprodukter GIS/LINE og KomTek brukes i 350 norske kommuner og i store statsetater som Statens kartverk og Statens vegvesen.

Bedriften har kontorer i Sandvika, Bergen, Trondheim og Lillehammer.De siste årene har vi hatt god vekst med gode økonomiske resultater. Vi har dyktige og innsatsvillige medarbeidere som alle har stor fokus på våre kunders behov.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Norkart

Norkart vil sommeren 2020 gi studenter muligheten til å skape noe nytt.Som ung, fri og full av kraft vil du i en del av sommerens uker inngå i et av Norges største programvaremiljø.I Norkart er du med å automatisere Norge -- ikke i teorien -- men i virkeligheten. Vi er en programvare- og dataleverandør som leverer løsninger som påvirker hverdagen til svært mange mennesker da vi har kunder fra både privat næringsliv og offentlig sektor. Norge har ett av verdens beste geografiske datagrunnlag, og her i Norkart har vi landets mest komplette datavarehus. Med så mye data følger det uendelig med muligheter for nysgjerrige teknologer. Hvilken informasjon gjemmer seg i dataene og hvordan kan den skape verdi for deg, meg og samfunnet vårt? Vi utvikler software som brukes av forsikringsbransjen for å analysere hvilke bygg som er skredutsatt, vi kan produsere en detaljert 3D-modell av en by som hjelpemiddel for byplanlegging, eller vi kan tenke helt nytt. Hva med å bruke datagrunnlaget for å implementere maskinlæringsmodeller som kan produsere nye datasett som ikke finnes i dag?Ett av sommerprosjektene i år gjorde nettopp dette -- de benyttet satellittdata for å produsere datasett for landbruksdirektoratet over dyrket mark. Sommerprosjektene fra år til år varierer en hel del, men alle prosjektene har enten vært utgangspunktet for videre satsinger, har gitt anledninger til å leke med helt ny teknologi eller hatt veldedige formål. Et annet eksempel på et sommerprosjekt fra de siste årene har vært å bruke helt ny Augmented Reality-teknologi til å visualisere tredimensjonale kart og fremtidige bygg rett i den virkelige verden vår. Vi mennesker forholder oss til romlig informasjon hver eneste dag -- vi er rett og slett spesialiserte på å forstå det vi ser rundt oss, så hva skjer når vi introduserer digital informasjon til vår romlige verden? Et tredje sommerprosjekt resulterte i en løsning for visualisering av boligsalg som i dag blir brukt av nesten alle landets nettaviser, samt 1881 og Finn.Som sommeransatt i Norkart får du en unik mulighet til å sette kunnskap og nysgjerrighet ut i praksis med hjelp av tett veiledning og oppfølging, men også med stor grad av frihet og ansvar.Vi ser etter deg som ønsker deg en utfordring sommeren 2020, og som har et brennende engasjement for teknologi, enten backend, frontend , UX -- eller alt sammen!I løpet av en Norkart sommer vil du få:Jobbe med personer fra ulike studieretningerTa egne teknologivalgMuligheten til å ta ansvar og få eierskap til prosjektetUtvikle dine tekniske ferdigheterReell erfaring med prosjektarbeid i arbeidslivetInnsikt i arbeid og kreativ prosess rundt bruk av geografisk dataGod oppfølging fra dyktige utviklere hos ossØnsket profil:Engasjert, lærervillig og selvgåendeInteressert og nysgjerrig på teknologiUtvikler eller UX-designerFokus på strukturert og lesbar kodeSøknadsfrist 20.10.2019Her kan du lese om tidligere sommerprosjekter: norkart.no/sommer Adresse: Løkketangen 20,1300 Sandvika
21.10.2019 Bærum
I Norkart utvikler vi etter et smidig tankesett og dyrker DevOps-kultur og -metodikk. Løsningene våre driftes i Azure -- hvor vi nyttiggjør oss av 'infrastructure as code' for utrulling samt Azure sitt brede tjenestespekter for å raskt kunne levere gode og solide løsninger. Back-end bruker vi .NET Core og skriver kildekoden i C#. Front-end jobber vi med TypeScript og React. Hva du kan:Du har jobbet som utvikler i mer enn 5 år og har jobbet med disse teknologiene:FrontendReact, Vue, Angular eller PolymerBackendC#.NetServicestackEntity framework coreMicrosoft SQL Server, PostgreSQLAzure DevOpsGitRESTSkytjenester i Azure, AWS eller GCPHva du liker :Trives med å holde deg oppdatert og ønsker å dele din nye kunnskap med kollegaerLiker å være med på hele prosessen, velge teknologi og arkitektur, diskutere med ux'ern, få innspill fra brukere, følge og videreutvikle prosjektet.Liker å sitte på teamrom og jobbe tett med resten av teamet, samtidig som du løfter blikket og ser at det du gjør er en del av et større bilde.Motiveres av å vite at det du koder har stor nytte og endrer hverdagen for de som tar din programvare i bruk.Å ta initiativ til å finne en løsning, ikke venter på at noen andre skal ordne opp.Hvem dine fremtidige kollegaer er:Jobber i team, all utvikling gjøres inhouseOver 50 utviklere fordelt på Trondheim, Lillehammer og SandvikaFra 23 til 60 år, nyutdannede til erfarne som holder seg oppdatertHar ulik bakgrunn, de fleste med en bachelor eller master men også de som egentlig skulle drive med noe annet men ble hekta på å kode. I tillegg har vi et par med doktorgrad.Her blir du invitert med på alt fra en kveld med brettspill eller Dungeons & Dragons, en lønningspils eller en fjelltur. Og liker du å løpe er det alltid mulighet for å melde seg på laget vårt til Holmekollstafetten.Hvis du synes Norkart ser ut som en spennende arbeidsplass men denne stillingen ikke passer deg så send oss gjerne en åpen søknad Adresse: Løkketangen 20,1300 Sandvika
04.11.2019 Bærum
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Rekrutteringskalender

  • OKT 21
    2019
    10 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Besøksadresse: Løkketangen 20A 1301 Sandvika

Postadresse: Postboks 145 1300 Sandvika