Norkart

IT: Hardware / Software, Ingeniøryrker: Øvrig

Norkart er et rotnorsk programvare­hus som arbeider med geografisk informasjons­teknologi og arbeidsflyt­systemer innen kommunal­teknisk sektor. Vi ligger i Norgestoppen både når det gjelder fornøyde ansatte og fornøyde kunder.

Norkart er med sine 150 ansatte Norges ledende leverandør av Geografiske Informasjonssystemer (GIS) og kommunaltekniske systemer. Våre merkevareprodukter GIS/LINE og KomTek brukes i 350 norske kommuner og i store statsetater som Statens kartverk og Statens vegvesen.

Bedriften har kontorer i Sandvika, Bergen, Trondheim og Lillehammer.De siste årene har vi hatt god vekst med gode økonomiske resultater. Vi har dyktige og innsatsvillige medarbeidere som alle har stor fokus på våre kunders behov.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Norkart

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Besøksadresse: Løkketangen 20A 1301 Sandvika

Postadresse: Postboks 145 1300 Sandvika