Norkart

IT: Hardware / Software, Ingeniøryrker: Øvrig

Norkart er et rotnorsk programvare­hus som arbeider med geografisk informasjons­teknologi og arbeidsflyt­systemer innen kommunal­teknisk sektor. Vi ligger i Norgestoppen både når det gjelder fornøyde ansatte og fornøyde kunder.

Norkart er med sine 150 ansatte Norges ledende leverandør av Geografiske Informasjonssystemer (GIS) og kommunaltekniske systemer. Våre merkevareprodukter GIS/LINE og KomTek brukes i 350 norske kommuner og i store statsetater som Statens kartverk og Statens vegvesen.

Bedriften har kontorer i Sandvika, Bergen, Trondheim og Lillehammer.De siste årene har vi hatt god vekst med gode økonomiske resultater. Vi har dyktige og innsatsvillige medarbeidere som alle har stor fokus på våre kunders behov.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Norkart

Er du vårnye prosjektleder for geografiske analyser og datatjenester?Er du en erfaren prosjektleder med lyst på nye utfordringer? Har du god oversikt over geografiske data og nasjonal geografisk infrastruktur og rammeverk (Norge Digitalt)? Har du bred erfaring innen GIS i en statsetat eller annen privat eller offentlig virksomhet?Norkart digitaliserer Norge i virkeligheten. Med utgangspunkt i data fra vårt rikholdige geografiske datavarehus leverer vi analyser, datatjenester og systemer til både offentlig og privat sektor. Fagområdene vi jobber innenfor er svært variert. Som eksempel jobber vi med solcelleanalyser, bærekraftig befolkningsanalyser, utvikling av offentlige felleskomponenter og bransjestandarder. Dette området er i vekst og vi søker en erfaren prosjektleder med godt fagnettverk som blir med å utvikle vårt team rundt analyser og datatjenester.BeskrivelseSom prosjektleder vil du lede kundedrevne prosjekter med leveranser innen geografiske analyser og datatjenester. Mange av våre leveranser har utgangspunkt i vårt geografiske datavarehus som er Norges mest komplette samling av geografiske data. Vi bruker en rekke verktøy, både kommersielle, egenutviklede samt Open Source-programvare i våre leveranser. Noen av de mest brukte er: FME, PostGIS, QGIS, Geoserver, PowerBI, Javascript og SQL-server.ArbeidsoppgaverDu vil inngå i et team som har bred erfaring i å bearbeide geografiske data slik at det gir verdi for våre kunder -- for eksempel innen: Bærekraftsanalyser, risiko og sårbarhetsinnsikt, innbyggerdialog, beslutningsstøtte, datainnsamling, kvalitetsheving av data, analyser og statistikk.KvalifikasjonerVi søker en utadvendt prosjektleder som tar ansvar for at kunder oppnår gevinster i våre prosjekter, og som kan bidra aktivt til å utvikle større enkeltkunder og kundesegmenter der analyser og datatjenester er etterspurt.Kvalifikasjoner i tillegg til erfaring og god kjennskap med nevnte fagfelt:Relevant utdannelse fra høgskole eller universitetMinst 5 års erfaring innen GISRelevant prosjektledererfaringGode språkferdigheter på norsk, både skriftlig og muntligVi har et veldig godt arbeidsmiljø og er stadig i vekst. Derfor er det viktig at du også vil ta del i fellesskapet vårt. Vi tror på å samarbeide i team og er stolte av å lage produkter hvor vi påvirker hverdagen til folk flest.ArbeidsstedVi har flere kontorer og jobber i teams på tvers av fylkesgrenser. Våre kontorer ligger i Trondheim, Kristiansand, Sandvika, Lillehammer, Bergen.Virker dette interessant? Ta kontakt med Harald Huse 90088984 eller Alexander Salveson Nossum 412 93 632 for en uforpliktende samtale, eller registrer din cv og søknad innen 7. februar 2020. Vi ser frem til å høre fra deg! Adresse: Løkketangen 20A,1337 Sandvika
09.02.2020 Bærum
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Besøksadresse: Løkketangen 20A 1301 Sandvika

Postadresse: Postboks 145 1300 Sandvika