<  
>  

Areopagos - Generalsekretær/direktør

Areopagos er en kristen misjonsorganisasjon som arbeider med religionsdialog , teologiske studier, kristen trospraksis og spiritualitet. Den er videre opptatt av diakoni, og å vise nestekjærlighet gjennom bistandsprosjekter. Vi arbeider primært i Norge, Danmark, Hongkong og Kina. Areopagos er etablert som en stiftelse med selvstendige medlemsforeninger i Norge og Danmark. Stiftelsen er registrert i Norge og drives i henhold til norsk stiftelseslovgivning ut fra kontorene i Oslo og København. Vi samarbeider bredt med kirke- og fagmiljøer i Skandinavia og internasjonalt. Areopagos ble grunnlagt i 1922 i Nanjing av Karl Ludvig Reichelt, med navnet Den nordiske Kristne Buddhistmisjon. Vår virksomhet har i dag totalt 21 medarbeidere, hvor direktøren har hatt sin hovedbase ved norsk kontor. For mer informasjon, se www.areopagos.no eller www.areopagos.dk

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Areopagos - Generalsekretær/direktør

Adresse

Bernhard Getz' gt. 3,0165 Oslo