<  
>  

Groruddalen prosti, Den norske kirke, Oslo bispedømme

Groruddalen prosti favner om et av de mest spennende og utfordrende områdene i landet vårt. Folketallet er på rundt 135 000 og består av mennesker med bakgrunn fra hele verden. Mennesker som representerer ulike livssyn og religioner, kulturer, språk og tradisjoner. Midt i dette mangfoldet lever og arbeider Den norske kirke gjennom fem sokn, elleve lokalkirker, ansatte og frivillige. Medlemstallet i Den norske kirke er 54 500 og Groruddalen prosti arbeider bevisst og målrettet for å bygge folkekirke i sin kontekst. Prostiet har flere strategiske satsningsområder: religionsdialog, migrantmenigheter, frivillighet, felleskap og tilhørighet. Prostiet har utarbeidet en felles visjon: «Med Jesus Kristus i sentrum vil kirka spre håp, kjempe for rettferdighet og fremme respekt i den flerkulturelle og mangfoldige Groruddalen».

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Facta om Groruddalen prosti, Den norske kirke, Oslo bispedømme