<  
>  

BMC Trading

BMC -- Building Material Corporation AS har eksistert i over 30 år og er en betydelig leverandør av byggevarer gjennom byggevare-forretninger til det danske og norske marked.

Hovedproduktene i BMC Tønsberg AS er Gipsplater, Bygningsplater, BMC Treullplater,
Scan Blokk, Scan Mørtel, Scan KR Mørtel, Scan Sement, Scan Air-Tec, Scan Tegl, Scan Elementdekke, Scan Fasade, Scan Vindsperre og Undertak, URSA Isolasjon, Porebetong, Belegningsstein og Støttemurer, samt en lang rekke komplimenterende byggevarer.

BMC AS er et selskap i GF Inveco konsernet som har aktiviteter i tillegg til byggevarer, innenfor shipping, spedisjon og eiendom.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos BMC Trading

Om stillingenVi har behov for å styrke vår tekniske avdeling og søker etter deg som innehar en relevant byggeteknisk bakgrunn
25.11.2020 Tønsberg

Rekrutteringskalender

  • NOV 25
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Facta om BMC Trading

Adresse

Stoltenbergs gate 58,3112 Tønsberg