<  
>  

Hanøy skole, Askøy kommune

Askøy kommune har over 29000 innbyggere og er nabokommunen til Bergen. Kommunen tilbyr sine gjester og innbyggere kultur, historie og natur i skjønn forening. I Askøy er det 17 grunnskoler og Voksenopplæring med til sammen ca.4500 elever.

Temaplan skole har satsingsområdene læringsmiljø, grunnleggende ferdigheter og vurdering.

Hanøy skole har fra høsten 2019 177 elever med klasser på 1. - 7.trinn. Skolen ligger ca. 15 km nord for kommunesenteret i Kleppestø. Hanøy skole sitt motto er «TRYGT Å VÆRE -- LEKE OG LÆRE».

Måten elever og ansatte snakker med og andre på vil prege samhandlingsmønstrene og den sosiale kulturen på skolen. På Hanøy skole bryr elevene og de ansatte seg om hverandre, og de voksne er bevisste sin betydning som rollemodeller og forbilder. Vi møter elvene med åpenhet, vennlighet og hjelpsomhet. Ansatte ved skolen er tydelige og forutsigbare, vi viser interesse for den enkelte elev, vi anerkjenner og skaper et miljø for skolefaglig og sosial mestring.

Ansatte ved Hanøy skole må ha gode evner til å knytte positive relasjoner til elever, foreldre og kolleger.

Alle ansatte på skolen jobber for å utvikle egne kunnskaper og ferdigheter i et profesjonelt læringsfellesskap. Et profesjonelt læringsfellesskap er «en inkluderende og gjensidig støttende gruppe av personer som har en samarbeidende, reflekterende og vekstorientert tilnærming til å undersøke og lære mer om sin egen praksis med den hensikt å bedre alle elevers læring».

(Louise Stoll, 2011)

Cathrine Watnedal er skolens rektor.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hanøy skole, Askøy kommune