<  
>  

My New Me

Helse / Kroppspleie / Velvære, Idrett og Trening

My New Me er et privat PT studio i Drammen med eget behandlingsrom. Vi tilbyr blant annet personlig trening, gruppetimer, yoga og massasjebehandling.

Vi tilbyr effektiv og skreddersydd trening, som gir resultater gjennom riktig oppfølging av personlig trener og kostholdsveileder. Våre tilbud passer med andre ord perfekt for deg med en hektisk hverdag med lite tid til trening.

Vi ønsker kontinuerlig å forbedre vårt team og ønsker å komme i kontakt med deg som ønsker å hjelpe flest mulig mennesker til å oppnå sine mål og å ta vare på sin helse

Les mer
Fakta om My New Me
Hovedkontor
Drammen
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2015
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Drammen

Ledige stillinger hos My New Me

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Drammen

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Tollbugata 87