<  
>  

AKS (Andebu Kompetanse- & Skolesenter)

Forskning og utvikling, Helsesektor / Omsorg
AKS (Andebu Kompetanse- og Skolesenter) eies av Stiftelsen Signo, som er en privat diakonal stiftelse. AKS er også en del av det statlige spesialpedagogiske støttesystemet, som er underlagt Utdanningsdirektoratet. AKS er hovedsakelig finansiert via offentlige midler. AKS ligger i Andebu i Vestfold fylke, ca. 2 mil fra Tønsberg og Sandefjord. AKS er et landsdekkende senter og gir tjenester til hørselshemmede med ulike funksjonshemminger, hørselshemmede med særlige behov og døvblinde. Senterets tilbudsspekter omfatter: grunnskole, videregående opplæring og voksenopplæring på hel- og deltidsbasis, konsultativ virksomhet, kursvirksomhet og FOU-arbeid. Senteret er organisert i 4 avdelinger med ca. 110 ansatte, fordelt på ca. 85 årsverk.
Fakta om AKS (Andebu Kompetanse- & Skolesenter)
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om AKS (Andebu Kompetanse- & Skolesenter)

Adresse

Sukke Gård Molandv. 36 3158 ANDEBU