Added Value

Konsulenttjenester: Øvrig
Added Value er et kurs- og kompetansesenter som ble etablert i 2001. Vår kjernekompetanse ligger hovedsakelig innen kurs og veiledning av voksne i ulike omstillingsfaser, samt voksne med behov for kompetanseutvikling. Vi er tilbydere av både datakurs, fagkurs og prosesskurs, foredrag, konsulenttjenester, samt arrangementer. Vi har lang og bred kompetanse på å bistå våre kunder i deres søken etter rådgivning, opplæring, vekst og utvikling. Våre kunder er både bedrifter og organisasjoner i offentlig og privat næringsliv, samt personer/bedrifter med rettigheter til offentlige ytelser gjennom NAV. Added Value betyr merverdi, og det er nettopp det vi ønsker å gi til alle våre kunder; mer verdi. Vi ønsker å være en naturlig valgt samarbeidspartner der hvor verdier skal skapes.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Added Value

Adresse

Vestre Rosten 88 B 7075 Tiller