<  
>  

Avdeling anestesi, Martina Hansens Hospital

Martina Hansens Hospital er et spesialsykehus innen elektiv ortopedisk kirurgi, revmatologi og revmakirurgi. Hospitalet ligger i landlige omgivelser i Bærum kommune, og er et ideelt sykehus som har driftsavtale med Helse Sør-Øst. Hospitalet tilbyr spesialisthelsetjenester innen ortopedi og revmatologi. Vi mottar pasienter fra hele landet, og utfører rundt 4 500 operasjoner, og har nærmere 35 000 konsultasjoner årlig. Vi har i tillegg støttefunksjoner innen radiologi, medisinsk biokjemi, fysioterapi, ergoterapi og sosionomtjeneste for å gi en helhetlig behandling til våre pasienter.

Ortopedisk klinikk utfører et bredt spekter av inngrep i muskel- og skjelettapparatet. Vi er høyt spesialisert innen blant annet protesekirurgi i hofte, kne og skulder, ryggkirurgi, artroskopisk kirurgi, fot/ankelkirurgi og håndkirurgi.

Revmatologisk klinikk utreder og behandler alle typer revmatiske inflammatoriske sykdommer og har et høyt antall biologiske infusjoner hvert år. Klinikken har også egen enhet som utreder og behandler benskjørhet.

Utover spesialisthelsetjenestene driver vi også aktivt med klinisk forskning, utdanning av helsepersonell, samt opplæring av pasienter og pårørende.

Høsten 2020 står en ny sykehusfløy ferdig med nye sengerom, undersøkelsesrom, ny operasjonsstue og ny sterilsentral. Vi gleder oss!

Mer om oss finner du på www.mhh.no

Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Avdeling anestesi, Martina Hansens Hospital

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
186 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Avdeling anestesi, Martina Hansens Hospital

Ingen fakta registrert