A. L. Høyer

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk
Andreas Lous Høyer etablerte firmaet Ingeniør A. L. Høyer i 1931. Det gjør firmaet til et av de eldste gjenværende i bransjen. Fra et enmannsfirma innen byggeteknikk har A. L. Høyer utviket seg til et firma som favner fra byggeteknikk, brannrådgivning og antikvarisk rehabilitering til prosjektadministrasjon, prosjektutvikling, plan- og byggesaksrådgiving og taksering. Firmaet er i dag et aksjeselskap i sin helhet eiet av de ansatte. Sammen med våre tilsluttede selskaper i Askim, Skien, Hønefoss, Sandessjøen og Mo i Rana utgjør vi A.L. Høyer-gruppen med totalt ca. 75 sivilingeniører, ingeniører og tegnere. Vår forretningsidé er at vi skal være sterke på våre spesialområder og på tverrfaglig kommunikasjon. Vi ønsker å gi den enkelte medarbeider muligheter til å utvikle seg innen flere fagfelt og få bred faglig erfaring. Dette gir oss muligheten til alltid å kunne bemanne våre prosjekter med riktig kompetanse.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om A. L. Høyer

Adresse

Hammersborg Torg 3 0179 Oslo