<  
>  

Activepeople

Rekruttering / HR / Bemanning, Konsulenttjenester: Øvrig
Activepeople er et rådgivnings- og bemanningsselskap. Vi ble etablert i 2001 og har i dag kontorer i Kristiansand og Grimstad. Vi har forretningsområder hvor vi bistår virksomheter med å rekruttere, beholde og utvikle menneskene i organisasjonen. Innen rekruttering, utvikling og personalutleie skal Activepeople være den naturlige samarbeidspartner for næringslivet. I Activepeople tror vi på verdibasert ledelse. Våre verdier; fremsynt, mot, troverdig og inspirerende, preger alt vi gjør og er retningsgivende for hvordan vi forholder oss til hverandre og våre omgivelser. Activepeople har en stor kundeportefølje innen Shipping, IKT, industri og offentlig virksomhet.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Activepeople

Org. nr: 982957370 Stillingsident: 4317363453 Presentasjon av stillingen:På vegne av vår kunde i Tvedestrand , søker vi nå etter flere
11.12.2020 Grimstad

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Facta om Activepeople

Adresse

Televeien 3 4879 Grimstad