<  
>  

Anonym arbeidsgiver

Azets People er spesialister på utleie og rekruttering til stillinger innenfor økonomi og regnskap, lønn og HR, IT og web.   

Azets er et teknologidrevet kunnskapshus med røtter i Norden. Vi tilbyr fleksible finansielle og administrative tjenester til et bredt spekter av bedrifter. Gjennom data, teknologi og innsikt, tilfører vi mer verdi til kundene våre.


Azets er en del av CogitalGroup – en internasjonal gruppe for forretningstjenester.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Anonym arbeidsgiver

InnledningFor vår kunde på Stjørdal er vi på utkikk etter dyktige medarbeidere til vikariat/engasjement.Arbeidsoppgaver Produksjon, pakking og overvåking Truckkjøring ForefallendeØnskede kvalifikasjoner Truckførerbevis T1-T4 Førerkort kl.
30.01.2021 Stjørdal
For vår kunde søker vi etter en dyktig overflatebehandler som har erfaring innen treindustri. Arbeidssted er 20 minutter fra Bergen sentrum. Arbeidsoppgaver:Overflatebehandling
31.01.2021 Øygarden

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Anonym arbeidsgiver

Adresse

Oslo