<  
>  

Ledig stilling innen automasjon, elektro eller mekanisk - TINE Meieriet Frya, SA

TINE Gruppa er en av Norges største næringsmiddelbedrifter og leverandør av kjente merkevarer som Jarlsberg, Norvegia, Biola, YT og TINE Yoghurt. TINE eies av 11 000 melkebønder i samvirke, og vår forretningsidé er å foredle rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Det skal vi gjøre i nært samspill mellom natur, landbruk, forbrukere og handel. TINE har meierier over hele landet i tillegg til flere norske og utenlandske hel- og deleide datterselskaper, som bl.a. Diplom-Is, Wernersson Ost i Sverige og Norseland Inc. i USA. TINE Gruppa har ca. 5400 ansatte og en omsetning på ca. 23 milliarder kroner.

TINE Produksjon består av produksjonsområdene Flytende produkter, Faste produkter og Spesial produkter, samt TINE Råvarehåndtering, TINE Innkjøp og TINE Forbedring. TINE Produksjon omfatter 36 meierier med over 2500 medarbeidere

TINE Meieriet Frya ligger i Ringebu i Gudbrandsdalen og produserer konsummelk, yoghurt, rømme, creme fraiche og cottage cheese. Meieriet er et av TINEs mest moderne og komplekse anlegg og er med på en spennende utvikling innenfor produksjon av begerprodukter. Vi er ca 150 ansatte med tilhørighet til TINE Meieriet Frya.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Ledig stilling innen automasjon, elektro eller mekanisk - TINE Meieriet Frya, SA