<  
>  

7-Eleven

Varehandel / Dagligvare / Butikk

7-Eleven er Skandinavias ledende conveniencekjede, og ble etablert i Norge i 1986. I dag finnes det til sammen nærmere 180 7-Eleven-butikker i Norge, fordelt på 7-Eleven og bensinstasjonene Shell/7-Eleven. I 7-Eleven skal vareutvalg og åpningstider tilfredsstille travle og moderne menneskers behov for å kunne få "hva som helst, når som helst, hvor som helst". 7-Eleven finner du derfor i byer og langs vei over hele Norge.

7-Eleven er en del av Reitangruppen, som består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Servicehandel, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 10,1 prosent i Axfood og en eierandel på 50 prosent av Det Nordenfjeldske Dampskibsselskab AS.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i 7-Eleven
Jobbmuligheter i 7-Eleven

Er du interessert i salg og service, mat og drikke? Liker du å jobbe med mennesker, er ansvarsfull og selvstendig, og på utkikk etter en jobb med ordnede forhold? Da er 7-Eleven stedet for deg!

I 7-Eleven er vi opptatt av å ha det morsomt på jobb, og du får en jobb det er lett å trives i. Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver og fleksible arbeidstider. I 7-Eleven kan du jobbe heltid, deltid eller som ekstrahjelp og du kan kombinere jobb med studier. Er du rett person kan vi tilby spennende karrieremuligheter, og vi har et eget Talentprogram for selgere som ønsker å drive sin egen butikk.

Din egen 7-Eleven butikk

Franchise

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (17)
logo
Din egen 7-Eleven butikk
«Reitan Convenience skal gjennom fremgangsrike kjøpmenn være Europas største, beste og mest lønnsomme servicehandelsselskap». Det er vår visjon. For deg betyr det at du får arbeide tett med en erfaren, profesjonell og fremtidsrettet partner. Vi assisterer deg på alle relevante områder – så at du kan ta deg av vår øverste sjef: Kunden. Som kjøpmann i Reitan Convenience blir du en del av et stort nettverk. Du vil nyte godt av våre innkjøpsavtaler, som er fremforhandlet av noen av bransjens beste innkjøpere. Vi sørger også for at du får god og grundig opplæring i butikkdrift, slik at du vil stå støtt på egne ben. Så ja, det er din butikk, du er sjef, men du er heldigvis ikke alene…. I Reitan Convenience pleier vi å si at vi er kollegaer og konkurrenter på samme tid – og det er som gir oss styrken vi må ha for å være suksessfulle. Alle franchisetakere er en del av et team med samme interesser og mål. Vi hviler ikke når vi er på toppen, men skaper rom for nye ideer og innovative tanker – og det er det som gjør oss annerledes. Hva er franchise? Hos oss sier vi at franchise er frihet under ansvar – en balansegang mellom frihet og system. Franchisemodellen er lagt opp slik at det skal være mulig å tjene gode penger dersom man har god drift – uavhengig om du driver en liten eller stor butikk, bensinstasjon eller på en stor flyplass. Vi krever ikke direkte innskudd som mange andre gjør. Vi krever en bankgaranti – og den er også liten sammenlignet med andre franchisemodeller. Vi tror at det er et sterkt engasjement og en brennende interesse av å skape resultater som gjør deg til en god kjøpmann, ikke om du har en god startøkonomi! Har du det som skal til? Du ser verdien av å vaske gulvet, fylle på varer, tilberede pølser og tilfredsstille kunder. Det er du som skaper god stemning og entusiasme i butikken! Det er du som går foran og viser vei for dine medarbeidere. Det er nettopp det daglige arbeidet i butikken som de fleste kjøpmenn trives med – det er jo her det skjer. Det er kundene vi lever av – og det er kunden som er vår aller øverste sjef. Vi vil ha kjøpmenn som er levende opptatt av å drive god butikk, som er tilstede i butikken – bak disken, på lageret, ved hyllene. Vi vil ikke legge skjul på at det er hardt arbeid, men innsatsen blir belønnet!

Adresse

Reitan Servicehandel Norge AS
Gladengveien 2
0661 Oslo