<  
>  

achima helse

Helsesektor / Omsorg, Rekruttering / HR / Bemanning
achima ble etablert i august 2001 og er idag Norges størst bemanningsselskap for sykepleiere. Firmaet ble etablert med grunntanken å dekke det midlertidige behovet av bemanning innen helsesektoren. Personalet som arbeider for oss idag er hjelpepleiere, sykepleiere og spesialsykepleiere. Våre oppdrag strekker seg over større deler av Norge og våre medarbeidere gør alt fra akutte inhopp til langvarige oppdrag. Takket være våre dyktige medarbeidere og vår bredde av oppdrag har vi lykkes med å håndtere bemanningsproblematikken hos våre oppdragsgivere på et effektivt sett. Dette har gitt oss muligheten til å kunne tillgodese fleksible ansettelsesforhold som passer større deler av våre kandidater.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om achima helse

Adresse

Pilestredet 56 0167 Oslo