<  
>  

Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake Norge holder til på Langhus, sør for Oslo og Lier, nord for Drammen. Vi produserer Hatting pølse- og hamburgerbrød samt en mengde andre bakervarer. Lantmännen Unibake Norge har i dag ca. 135 ansatte. Vi er lidenskapelig opptatt av god bakst og jobber kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen og å sette nye standarder for brødets muligheter.

Lantmännen Unibake er et ledende internasjonalt bakeriselskap innenfor Lantmännen-konsernet. Med ekspertise på frosne og ferske bakervarer for storhusholdning og dagligvare, betjener vi kunder døgnet rundt og over hele verden hver dag. Målet er å gjøre bakevarer til en lønnsom virksomhet for våre kunder gjennom smakfulle produkter av høy kvalitet og innovative løsninger basert på et bærekraftig tankesett og gode matsikkerhetsstandarder. Lantmännen Unibake har hovedkontor i København, Danmark, og driver moderne bakerier rundt om i verden og har salg i mer enn 60 land. Merkevareporteføljen omfatter en rekke veletablerte B2B- og BtC-merker, f.eks. Schulstad Bakery Solutions, Schulstad, Bonjour, Vaasan, Pastridor og Hatting. Lantmännen Unibake omsetter for 1,2 milliarder euro og sysselsetter mer enn 6000 personer i mer enn 20 land. Besøk oss på www.lantmannen-unibake.com

Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Lantmännen Unibake

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
185 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Lantmännen Unibake

Ingen fakta registrert

Adresse og karthenvisning

Industrigata, Lier, Norway,3414 Lierstranda