<  
>  

Aerocom Norge Avd Frogner

Aerocom Norge AS ble etablert 01.12.2009. Vi representerer og er eneforhandler i Norge for rørpostprodukter fra Aerocom og Hanter, AGV fra MLR og avfallsug fra TransVac Systems. Med utspring i tidligere Collett AS viderefører Aerocom Norge AS de beste og mest fleksible produktene for automatisert sykehuslogistikk, og som leverandør besitter vi landet beste kompetanse innen dette markedet. Vi er landsdekkende og opererer kun med egne ansatte. Mye av sykehusdrift handler om logistikk og vår portefølje for automatiserte transportløsninger er spesielt tilegnet dette formålet. Som leverandør av rørpost, blodprøvetransportsystemet Tempus600, AGV og avfallssug, samt vår erfaring og kompetanse innen sykehusdrift, er vårt mål å bidra på en helhetlig måte.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Aerocom Norge Avd Frogner