<  
>  

Eie Eiendomsmegling Grenland

Advokat Meland i Skien har i mange år hatt en stabil og god aktivitet innen eiendomsmegling. I 2019 besluttet selskapet at selskapets eiendomsmeglingsvirksomhet skulle bli en del av Eie Eiendomsmegling.
Dette har medført økt aktivitet og gitt eiendomsmeglervirksomheten en positiv utvikling.
I Eie Grenland finner du i dag engasjerte mennesker, som alle jobber mot samme mål; Vårt mål et at Eie skal være et foretrukket valg når du skal selge din bolig. Eie har en rasjonell, trygg og kosteffektiv salgsprosess. Satser stort på å markedsføre boligene bredt, noe som gjør at de skiller seg ut fra mengden.
Eie Grenland er svært opptatt av å bygge kvalitet, samt yte den beste service til sine kunder, enten de skal selge bolig, eller om du er på jakt etter noe nytt.
Eie Grenland sin klare ambisjon er å levere over kundens forventning hver gang, ved å levere de beste boligannonser. Egen fotograf, de beste interiørarkitekter/stylister sørger for en god og sikker totalleveranse.
Eie skal være de lokale ekspertene som kjenner boligmarkedet og menneskene. Som Norges største private eiendomsmeglerkjede må vi gjøre oss fortjent til hvert eneste oppdrag.

Velkommen som søker!

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Eie Eiendomsmegling Grenland

Adresse

Skomværgata 3,3921 Porsgrunn