<  
>  

ASPIT søker ny medarbeider

ASPIT AS er et IT-driftsselskap med hovedvekt på etablering og drift av IT-systemer for offentlig og privat virksomhet. Selskapet har avdelinger i Arendal og Seljord, samt eget datterselskap i Gøteborg. ASPIT er et solid selskap med god vekst og en sunn økonomi. Vi er godt plassert med langtidskontrakter overfor en stabil kundemasse. Offentlig virksomhet samt privat helse/sosial utgjør det alt vesentlige av vår kundeportefølje. Selskapet er spesielt rettet inn mot IT-drift med særskilt høye krav til sikkerhet. ASPIT bistår med risikovurderinger og annen sikkerhetsadministrasjon og logistikk. Våre ansatte er ITIL-sertifiserte og vi styrer etter eget kvalitetssystem som følger ISO 9001:2008.

ASPIT utvikler og supporterer journalsystemene PsykBase og Physica. PsykBase er det mest utbredte journalsystem blant privatpraktiserende psykiatere og psykologer og har vært på markedet siden 1993. Physica er et komplett journalsystem spesielt tilrettelagt for terapeuter innen faggruppene fysioterapi, manuellterapi, kiropraktikk og tilsvarende terapeutgrupper.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om ASPIT søker ny medarbeider

Adresse

Vikaveien 29 4817 HIS