<  
>  

PedagogHuset

PedagogHuset as er et bemannings-, rekrutterings- og kompetanseutviklingsselskap for grunnskolen og den videregående skole. Vi er etablert i Drammen og Tønsberg, og leverer våre tjenester til skoler i Buskerud, Vestfold og omliggende kommuner. Pedagoghusets mål er å kunne bistå skoleverket med utvikling av de menneskelige ressursene. PedagogHuset innehar speseill kompetanse innenfor skolesektoren, og vi arbeider kun innenfor dette feltet.

Vi ønsker å utvide vår stab med godt kvalifiserte lærervikarer. PedagogHuset søker etter lærervikarer for kortere og lengre oppdrag til grunnskoler og videregående skoler. Vi søker i første rekke lærervikarer nedre Buskerud og Vestfold

PedagogHuset ser på læreren som skolens viktigste ressurs, og ønsker derfor å satse på deg. For atr du skal utvikle deg til en enda bedre lærer/lærervikar, gir vi deg en praktisk pedagogisk opplæring og profesjonell veiledning underveis i jobben

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om PedagogHuset

Adresse

Rosenkrantzgata 61A,3018 Drammen