<  
>  

Aon Norway AS

Forsikring / Assuranse

Aon Norway er Norges eldste og største forsikringsrådgiver, med nærmere 200 ansatte og kontorer i Oslo, Bergen, Ålesund og Trondheim. Vi representerer en betydelig del av norsk nærings- og organisasjonsliv overfor forsikringsselskapene. I Aon arbeider vi med mange av de største og mest spennende industribedrifter i landet, med organisasjoner, rederier og annen profilert næringsvirksomhet. Vi har også en betydelig kundeportefølje i offentlig sektor. 

Aon Norway er en del av Aon plc (NYSE:AON). Aon-konsernets aksjer er notert på børsene i New York, Chicago og London. Aon-gruppen har nå over 500 kontorer i 120 land, og mer enn 72 000 ansatte. Det gjør Aon til en av de to store innenfor internasjonal forsikringsmegling, pensjonsrådgivning, investeringsrådgivning, risk management og reassuransemegling. Vårt globale ankerfeste gir ikke bare trygghet for norske bedrifter og organisasjoner med internasjonalt engasjement. Det betyr også at vi til en hver tid har tilgang til de beste verktøy i forsikringsbransjen.

Antall ansatte

Ca. 140 i Norge / 72.000 globalt

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Stortingsgata 6
0161 Oslo