<  
>  

AFRY Management Consulting er en ledende rådgiver til energi-, skog og bioindustri verden over. Våre 450 konsulenter, fordelt på 17 kontorer og 3 kontinenter, leverer strategisk og operasjonell rådgivning langs hele verdikjeden, basert på grundig fagekspertise, omfattende bransjeerfaring og detaljert markedsinnsikt. Management Consulting-kontoret i Oslo har 16 medarbeidere og et nettverk av tilknyttede rådgivere, og jobber i hovedsak med energirelaterte problemstillinger.

AFRY’s energiteam er en ledende leverandør av analyser og konsulenttjenester til nordiske og europeiske energiselskaper, finansinstitusjoner og myndigheter. I Norge spenner våre prosjekter fra fremtidsscenarioer for det nordiske kraftmarkedet og analyser av energi- og klimapolitiske virkemidler, via strategisk og kommersiell rådgivning, til verdsetting og due diligence-prosesser, spesielt knyttet til fornybar kraftproduksjon og nettvirksomhet.

Som en del av det globale AFRY-konsernet har våre konsulenter tilgang til 17 000 ingeniører, designere og rådgivere innen infrastruktur, industri og energi . AFRY har hovedkontor i Sverige, og rundt 900 ansatte i Norge.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om AFRY Management Consulting

Adresse

Lille Grensen 5,0159 Oslo