<  
>  

Lovisenberg Omsorg admin,

Lovisenberg Omsorg har som formål å utvikle og drifte sykehjem på oppdrag fra det offentlige. Våre tjenester og løsninger legger til rette for omtanke og valgfrihet i hverdagen, og legger vekt på gode mellommenneskelige møter. Vår visjon er at vi skaper fremtidens omsorg, og vokser gjennom omtanke og valgfrihet. «Den gode dagen» er vårt varemerke. Lovisenberg Omsorg har ikke som formål å skape økonomisk utbytte for eier. Eventuelt driftsoverskudd skal benyttes til tiltak innenfor selskapets eget formål. Vi tilbyr gode og gjennomtenkte løsninger til det beste for våre beboere, ansatte og oppdragsgiver.

Lovisenberg Omsorg AS eies av Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg, en stiftelse basert på et diakonalt verdigrunnlag med ikke-kommersielt formål. Stiftelsen driver omfattende virksomhet innen helseutdanning, eldreomsorg og sykehusdrift. Lovisenberg Diakonale Barnehage og Cathinka Guldberg-senteret Lovisenberg er noen av stiftelsens virksomheter. Stiftelsen eier også Lovisenberg Diakonale Høgskole og halvparten av Lovisenberg Diakonale Sykehus AS. Historien til Stiftelsen går tilbake til Cathinka Guldberg, som var den første norske diakonisse, og som grunnla Diakonissehuset i 1868.

Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Lovisenberg Omsorg admin,

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
186 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Lovisenberg Omsorg admin,

Ingen fakta registrert