<  
>  

2Care søker engasjerte sykepleiere / vernepleiere, fast, heltid/ deltid.

2Care har med det lang erfaring fra hjemmetjenester, vi startet opp i 2006 med pilotprosjektet for fritt brukervalg i Oslo. Siden den gang har vi utviklet tjenester og omfang av disse tjenestene til i dag, hvor vi leverer hjemmesykepleie og praktisk bistand til Oslos 15 bydeler og Bærum. I disse to kommune til sammen er vi den største private leverandøren.

Siden 2015 leverer vi hjemmesykepleie dag/natt og praktisk bistand til alle 15 bydeler i Oslo med over 500 brukere totalt. Fra 2019 leverer vi også hjemme sykepleie og praktisk bistand til Bærum Kommune, med ca 180 brukere. Vi har totalt over 200 positive og kompetente medarbeidere, som kun fokuserer og arbeider med hjemmetjenester. Vi leverer også private omsorgstjenester innen hjemmesykepleie og personlig assistanse i hjemmet. På hjemmetjenester er vi størst av de private i disse kommunene, og har alltid ambisjonen om å være best.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om 2Care søker engasjerte sykepleiere / vernepleiere, fast, heltid/ deltid.