<  
>  

Avdeling Sikkerhet og konsesjon,Sektor Nukleære anlegg, Kjeller, Institutt for energiteknikk (IFE)

Forskning for en bedre fremtid
IFE er et uavhengig forskningsinstitutt lokalisert på Kjeller og i Halden. Vi er internasjonalt ledende på en rekke områder innen fornybar energi, petroleum, nukleærteknologi og nukleærmedisin. IFE utvikler nye teknologiske løsninger for næringsliv og myndigheter i over 30 land. IFE er vertskap for det internasjonale OECD Haldenprosjektet. Vi er rundt 600 fast ansatte og omsetter for ca. 1 mrd. kr. Les mer om IFE på www.ife.no

Haldenreaktoren og JEEP II-reaktoren er nedlagt og skal dekommisjoneres. På sikt skal IFEs nukleære virksomhet overføres til Norsk Nukleær Dekommisjonering (NND), som har fått ansvaret i Norge for sikker nedbygging av den nukleære virksomheten.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Avdeling Sikkerhet og konsesjon,Sektor Nukleære anlegg, Kjeller, Institutt for energiteknikk (IFE)