<  
>  

Sound of Happiness

Sound of Happiness ble etablert i 1988 som et musikktilbud for mennesker med utviklingshemming. I 1998 ble Sound of Happiness Kompetansesenter etablert som en privat stiftelse med hovedfokus på musikkundervisning. Fra starten i 1988 med 5 medlemmer, så når vi i 2020 nærmere 100 elever gjennom ukentlig undervisning i sang og spilling; enkeltvis, i grupper og kor. Høsten 2017 ble det også startet opp en dramagruppe i samarbeid med Knuden- Kristiansand Kulturskole. Dette tilbudet omfatter 2 grupper. Sound of Happiness er en privat stiftelse, og har et nært og godt samarbeid med kommune, fylkeskommune og lokale samarbeidspartnere. I tillegg har stiftelsen et tilskudd fra Kulturdepartementet for å skape et større regionalt og nasjonalt tilbud.

I Sound of Happiness er det bygd opp et godt, trygt og inspirerende miljø for elevene. Gjennom velfungerende systemer og gode nettverk, har stiftelsen bygget en unik kompetanse og verdifull erfaring. Ved siden av musikk, undervisning og utvikling for den enkelte, så ser vi også en sosial verdi av det arbeidet som Sound of Happiness driver. Gjennom samhandling og kommunikasjon mellom elever, pårørende, frivillige og ansatte, blir elevene en del av et større felleskap.

Sound of Happiness er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert i henhold til stillingens krav, til å søke hos oss.

Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Sound of Happiness

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
186 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Sound of Happiness

Ingen fakta registrert

Adresse og karthenvisning

Kongens Gate 35,4608 Kristiansand S