<  
>  

Booz Allen Hamilton

Management consulting

Booz Allen Hamilton er et av de ledende globale konsulentselskapene innenfor management consulting. Med over 19.000 ansatte tilbyr Booz Allen konsulenttjenester på 6 kontinenter. Vi leverer tjenester til private selskaper innenfor en rekke industrier, samt til organisasjoner og myndigheter. Vi hjelper våre klienter med å løse deres tøffeste utfordringer innenfor strategi, operations, IT, organisasjon og endring. Booz Allen er av Kennedy Information Inc. blitt ranket som "best performance" blant konsulentselskaper. For mer informasjon se: www.boozallen.no www.boozallen.com

Antall ansatte

19.000+ på verdensbasis

Fakta om Booz Allen Hamilton
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Booz Allen Hamilton
Jobbmuligheter i Booz Allen Hamilton
Booz Allen Hamilton kan tilby de ansatte karrierer i en global organisasjon fulle av forskjellige utfordringer, engasjerte kolleger og de beste utviklingsmuligheter i tillegg til tilfredsstillelse ved å finne løsninger på våre klienters mest krevende problemer. For å kunne realisere vår misjon er vi nødt til å bygge opp organisasjonen med de dyktigste ressursene i markedet for å skape de beste konsulentteamene i bransjen.
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
Vi søker kontinuerlig etter topp kvalifiserte kandidater som umiddelbart vil være med å bidra i våre prosjekter. Som nyutdannet vil man være en del av de analytiske ressursene innenfor hvert enkelt prosjekt.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Booz Allen Hamilton

Adresse

Stranden 1B