<  
>  

Blue Analytics

Blue Analytics AS er et bioteknologiselskap som utvikler og utfører hurtigdiagnoser, smittesporing av sykdommer og genotyping rettet mot akvakulturindustrien. Analysene brukes blant annet innen helseovervåkning, mattrygghet, avlsarbeid og opphavsbestemmelse. Selskapet har høy kompetanse innen bakteriologi, virologi og molekylærbiologi og er bygget opp i nært samarbeid med fiskehelse- og oppdrettsselskaper siden 2010. Selskapet er lokalisert på Marineholmen i Bergen, har 10 ansatte og en årsomsetning på omkring 30 MNOK.

Blue Analytics er en del av EW Group, et internasjonalt holdingselskap med hovedkvarter i Tyskland. EW Group består av ca. 150 selskaper i 40 land med fokus på tre forretningsområder innen agri- og akvakultur; avl, veterinære legemidler og ernæring/fôrtilskudd.

Vi er i sterk vekst innen akvakultur og søker kvalitetssjef/QA Manager til vårt analyselaboratorium i Bergen.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Blue Analytics

Adresse

Kong Christian Frederiks plass 3,5006 Bergen