<  
>  

Hei.

Så flott at du er interessert i å søke på stilling i Meløy kommune.

I kommunen er vi ca. 6 200 innbyggere. Kommunen er en industri- og kraftkommune, med Ørnes som kommunesenter. Ørnes er knutepunkt for hurtigrute, hurtigbåter, ferge og bussforbindelser. Meløy er en langstrakt kommune, og den nordligste grensen er om lag 12 mil sør for Bodø.

Vi har et desentralisert skole-, SFO- og barnehagetilbud, samt videregående skole. Det er rike muligheter til friluftsliv, idrett og kulturaktiviteter hele året.

Vil du vite mer om oss? Klikk her og se hva mer Meløy har å tilby deg som jobbsøker. http://www.visbrosjyre.no/meloy_kommune/WebView/

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Barnehager

Hoberg barnehage er en 3-avdelings barnehage som ligger sentralt midt i Ottestad, en 5-minutters biltur fra Hamar sentrum. Barnehagen har fokus
10.04.2023 Stange

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Barnehager