<  
>  

Nordvik er eiendomsmeglerkjeden for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre. Du som ønsker å skape et hjem du kan være stolt av, uavhengig av adresse, type bolig og beliggenhet. Siden oppstarten av Nordvik & Partners i 1989 har vi vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo. Da vi 1. august 2018 valgte å endre navnet til bare Nordvik, var det for å markere at vi går inn i en ny digital tidsregning hvor vi skal ligge helt i front når det gjelder å gjøre boligkjøp og -salg enklere og bedre - for de som er litt mer opptatt av bolig enn andre. Vi er i sterk vekst og består i dag av 20 meglerkontorer som dekker hele Oslo, Asker, Bærum, Drammen, Larvik, Bergen, Innlandet og Bodø med mer enn 200 dyktige meglere, i tillegg til oppgjørskontor, regnskapskontor og franchisegiverselskap. Våre kontorer har eiendomsmeglere med solid fagkunnskap og som er brennende opptatt av bolig og eiendom. Vi er opptatt av nytenking og innovasjon, og å tilby en tett oppfølging når du selger hjemmet ditt -- hele veien fra befaring til overtakelse. Nordvik er eiendomsmegleren for boligelskere.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nordvik Bærum

Adresse

Løkketangen 12,1337 Sandvika