Baker Hansen

(Varehandel / Dagligvare / Butikk)

Historien vår starter her og nå. Her er Christiania og nå det Herrens år 1861. Vår mann er Arnt Hansen, født i Kvikne og svenn fra bakerlauget i Trondheim. Forloveden heter Thona, og Thona insisterer på at Arnt skal ha mesterbrev. Ellers vil hun ikke gifte seg. Derfor møter Arnt opp i Christiania Magistrat, eller bystyret som vi hadde sagt i dag, og ber om å få utstedt sitt mesterbrev. Vi kan lese i protokollen fra magistratet:

Paa Grund heraf blev meldt Arnt Hansen, der var iført fuldstændig Borgeruniform antagen og indskreven som Bagermester til Christiania

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 30 bakerikaféer i Oslo, Bærum, Drammen, Hønefoss og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Les mer om Baker Hansen
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Baker Hansen

  • Baker Hansen Røa er en av de mest populære cafeene i området. Vi er kjent for den raske og hyggelige servicen, at det alltid er rent og pent og friske blomster. Videre kan vi friste med hjemmelaget smoothies, lekre sandwicher og et fantastisk arbeidsmiljø. Vår cafe har åpent fra 07 - 20 Skriftlig søknad med bilde og 2 referanser, herav den ene fra siste arbeidsgiver sendes: sonjahals@hotmail.com Jeg vil også at du kort skriver om en kafe/resturant som du liker, og hvorfor du liker den. Arbeidsoppgavene vil være å hjelpe butikksjefen med butikkens dagelige drift, og vil hovedsakelig bestå av kundehåndtering. Jeg søker etter nestleder som er/har:   Kremmer    Selvstendig    Nøyaktig   Glad i mennesker og serviceinnstilt   Selvgående   God kunnskap om mat og matglede.   Økonomisk forståelse   Snakker og skriver flytende norsk   Bakgrunn fra cafe/restaurant e.l. Jeg er på jakt etter en person med masse energi, har det litt ekstra, du er sosial samt liker utfordringer i et godt og veletablert konsept. 140 - 150 kr timen Epost: sonjahals@hotmail.com Adresse: Vækerøv 207 0751 OSLO
    28.02.2017 Oslo

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Adresse

Bogstadveien 54,
0366 Oslo