Baker Hansen

(Varehandel / Dagligvare / Butikk)

Historien vår starter her og nå. Her er Christiania og nå det Herrens år 1861. Vår mann er Arnt Hansen, født i Kvikne og svenn fra bakerlauget i Trondheim. Forloveden heter Thona, og Thona insisterer på at Arnt skal ha mesterbrev. Ellers vil hun ikke gifte seg. Derfor møter Arnt opp i Christiania Magistrat, eller bystyret som vi hadde sagt i dag, og ber om å få utstedt sitt mesterbrev. Vi kan lese i protokollen fra magistratet:

Paa Grund heraf blev meldt Arnt Hansen, der var iført fuldstændig Borgeruniform antagen og indskreven som Bagermester til Christiania

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 30 bakerikaféer i Oslo, Bærum, Drammen, Hønefoss og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Les mer om Baker Hansen
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Viktigheten av gode bilder og eventuelt film!

Vi anbefaler at du laster opp bilder av virksomheten og eventuelt av produktene / tjenestene dere tilbyr. Legg gjerne også til bildebeskrivelser. Bildene vises i stillingsannonser og andre steder hvor dere presenteres.


Vår partner Kubrix Film & Foto er spesialisert innen bedriftsfoto og film for rekruttering og employer branding

Bedrifter som er medlemmer hos KarriereStart.no får gratis konsultasjon, samt halv pris på første oppdrag. Les mer på kubrix.no eller kontakt oss.

Videoer

Adresse

Bogstadveien 54,
0366 Oslo