<  
>  

Norwegian

Reiseliv / Turisme / Event, Transport / Distribusjon / Logistikk

Norwegian er det nest største flyselskapet i Skandinavia og det tredje største lavprisselskapet i Europa.

Fakta om Norwegian
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Norwegian
Jobbmuligheter i Norwegian

Norwegian er et nordisk lavprisflyselskap i sterk vekst, og tilbyr mange spennende karriere- og utviklingsmuligheter. Norwegian består av om lag 2500 dyktige medarbeidere fordelt i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Spania. Arbeidsmiljøet i Norwegian kjennetegnes ved en vinnerkultur. Norwegian tilbyr spennende utfordringer innenfor mange arbeidsområder i hele Norden.

Norwegian er en inspirerende arbeidsplass, hvor medarbeiderne er selskapets viktigste ressurs.

Som medarbeider i Norwegian vil du møte en smal og flat organisasjon med raske og direkte beslutningsprosesser. Dette bidrar til at selskapet enkelt kan tilpasse seg endringer og muligheter i markedet. Norwegian har en positiv og foretaksom organisasjon hvor alle ansatte kan være med å gjøre en forskjell.

Norwegian er stadig på jakt etter kvalifiserte og entusiastiske medarbeidere. Som jobbsøker i Norwegian vil du bli tatt godt imot og få en rask behandlingstid.

Velkommen som jobbsøker i Norwegian.

Lærling i Norwegian Lærlingordninger

Lærlingordningen i Norwegian er en stor mulighet for deg som ønsker en allsidig og praktisk utdanning innen reiseservice.
Lærlingordninger
10 (varierer)
Sted
Oslo, Utlandet, Viken
Les mer

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (7)
logo
Lærling i Norwegian
Norwegian Air Shuttle ASA er offentlig godkjent lærebedrift og kan tilby spennende og meget allsidige læreplasser i reiselivsfaget. Lærlingtiden ligger på 2 - 3,5 år, avhengig av tidligere fag, skoler og arbeidserfaring. De som har tatt Salg og Service får den korteste læretiden. Om lærlingprogrammet i Norwegian Læretiden i Norwegian er inndelt i moduler som kort kan beskrives slik: Stasjonsavdelingen: Denne modulen gir allsidig og grundig innføring i alt som er relatert til bakketjenester i forbindelse med avvikling av flytrafikk. Lærlingen blir bl.a. fullt opplært og sertifisert til å bruke innsjekk- og gatesystemer. Lærlinger som har gjennomført denne modulen vil være kompetent til å arbeide på innsjekk, arbeide på gate, hjelpe kunder i en skrankesituasjon og meget vel yte god passasjerservice i en normal så vel som en uregelmessig situasjon. Kontaktsenteret: I løpet av tiden på kontaktsenteret får lærlingen grundig opplæring i og god erfaring med selskapets systemer for booking og salg. Lærlingene får også grundig opplæring i det verdensomspennende bookingsystemet Amadeus. Salg og marked: I denne modulen skal lærlingen få opplæring i å kunne presentere en sak eller et produkt. Lærlingen skal også få god forståelse og kjennskap til salgs- og markedsstrategier og målgrupper, kunne være med å utforme og gjennomføre reklamekampanjer, messer med mer. Grunntrening – kabin: Den enkelte lærling skal tilegne seg nødvendig og myndighetspålagt kompetanse for å kunne arbeide som kabinbesetning om bord i våre fly av typen Boeing 737. Kabin: Denne omfattende modulen gir lærlingen allsidig og mye erfaring innen direkte kundeservice om bord i våre fly. Lærlingen jobber i denne modulen som inkludert del av kabinbesetningen om bord. Utenlandsopphold: I denne modulen bor lærlingen i en større europeisk by. Lærlingen skal her i tillegg til relaterte prosjektoppgaver, tilegne seg kunnskaper og erfaringer når det gjelder det å jobbe og bo i utlandet. Selskapet ordner med bolig. Kvalifikasjoner • Bestått videregående skole.• Gode engelskkunnskaper.• Plettfri vandel.• Gode svømmeferdigheter.• God helse.• Nedre aldersgrense: 19 år• Minimumshøyde 1,60 (på grunn av sikkerhetsmessige hensyn) Læretiden gjennomføres i Oslo/Akershus og avsluttes med en fagprøve innen reiselivsfaget. Ved bestått fagprøve får man tittelen reiselivsmedarbeider. Søkere som ikke har bestått samtlige fag fra den videregående skole vil ikke bli vurdert. Informasjon om lærlingordning generelt kan du finne på Fagopplæringen i Akershus' hjemmesider www.yrke.no. Spørsmål kan rettes til Trine Standal eller Frank Rygg, laerling@norwegian.no.