Acona

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Acona

Acona ønsker å styrke vårt fagmiljø innenfor disiplinene kvalitet og risikostyring og søker en dyktig leder til vår avdeling for HMSK-tjenester i Stavanger. Acona leverer HMSK-støtte og leveranser innenfor alle faser av petroleumsutvinning, både via innleide konsulenter i oljeselskapene og ved studier og analyser fra fagmiljøet på våre kontorer i Oslo og Stavanger.Vi søker en kommersielt orientert person som har et sterkt nettverk innenfor olje og gass, men gjerne også relasjoner til andre næringer. Kandidaten må ha bred erfaring og god kjennskap til generell HMS og risikostyring i offshorevirksomhet.Hovedoppgaver:Videreutvikle og koordinere HMS-tjenester i Acona, markedsarbeid, tjeneste- og metodeutvikling og hjelpe kunder med å løse sine utfordringer. Tett samarbeid med avdelingene for ytre miljø, konsulentutleie og boring og brønn i Acona vil være viktig.Vi søker en engasjert leder somHar gode kommunikasjonsegenskaper, en utadvendt personlighet og motiverende adferdHar svært gode samarbeidsevner og liker å jobbe med menneskerHar god forståelse for behovene i et dynamisk olje-, gass- og energimarkedJobber effektivt og systematisk mot definerte målTenker kontinuerlig forbedring, markedskontakt og forretningsutviklingHar høy arbeidskapasitet og fleksibel innstillingEr serviceinnstilt og dedikert til å levere arbeid av høy kvalitetKvalifikasjoner:Relevant Bachelor eller MastergradKommersiell forståelse10 års erfaring fra olje- og gassbransjenOperasjonell HMSK-erfaring og teknisk sikkerhetGod på risikostyring og risikoanalytisk arbeidKompetanse og erfaring fra arbeidsmiljørelaterte aktiviteterInngående forståelse for petroleumsregelverket og arbeidsmiljølovverketGode språkkunnskaper både på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig Adresse: Laberget 24,4066 Stavanger
03.09.2019 Stavanger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Laberget 24
4020 STAVANGER