<  
>  

Trosvik Maritime AS startet sin virksomhet på Skjelsvik i 1970 under navnet Eidanger Mekaniske verksted AS. I 1975 ble virksomheten flyttet til nye lokaler på Heistad i Porsgrunn, hvor bedriften i dag disponerer en 10 måls tomt og hvor 1800 m2 verksted og kontorlokaler.
Mens virksomhetene inntil 1992 i all hovedsak bestod av skreddersøm og ren service overfor lokal-industrien, dvs. Yara, Ineos, INOVYN, Eramet og Norcem som kunder, har produksjon av utstyr og anlegg i det oljeindustrielle marked utviklet seg positivt.
Selskapet er godkjent som sveiseverksted og har egen sveiseleder.
Trosvik Maritime AS har i dag ca. 52 ansatte med operatører, prosjektledere, støttefunksjoner og daglig leder. Selskapet omsette for ca. 125 MNOK i 2019 og har en sunn økonomisk drift. Trosvik Industri AS er eid av Trosvik Maritime AS og har ved behov tilgang på produksjonshall, kai og krankapasitet i Brevik for større industri og offshore oppdrag.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Trosvik Industri

Adresse

Porsgrunn