<  
>  

Inbound Group

Salg / Markedsføring

Inbound marketing er en av de viktigste trendene innen digital markedsføring. Innen få år vil store deler av næringslivet endre måten de markedsfører seg på. Inbound Group er Norges første rendyrkede inbound marketing-byrå. Vi er finansielt solide og har eiere med store ambisjoner. Vi skal innen 2020 bli Nordens ledende innen inbound marketing. Byrået ble startet av Tor Magnus Kolflaath og Barbro Fagerbakk i 2015. Per i dag er vi fire fast ansatte og fire freelancere. Vår viktigste oppgave er å hjelpe bedrifter med å vokse. Ved bruk av en helhetlig metodikk for hvordan drive digital markedsføring hjelper vi bedrifter å få flere leads og nye kunder. Vi gjør analyser, lager strategi, produserer innhold og rapporterer. Vi fungerer som hele eller deler av bedrifters markedsavdeling.

Fakta om Inbound Group
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Inbound Group
Jobbmuligheter i Inbound Group

Nå leter vi etter dyktige mennesker som har langsiktige ambisjoner om en karriere innen inbound marketing. Vi søker noen som ønsker å bli en fast del av verdens beste team (sånn helt objektivt).

Vi søker Norges råeste markedsføringstalenter Trainee

Er du nyutdannet og har store ambisjoner?
Trainee
1
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (3)
logo
Vi søker Norges råeste markedsføringstalenter
Nå leter vi etter traineer som har langsiktige ambisjoner om en karriere innen inbound marketing. Vi søker noen som ønsker å bli en fast del av verdens beste team (sånn helt objektivt). Som trainee hos oss må du være strukturert, lærevillig og effektiv. Trainee-perioden vil vare mellom seks og tolv måneder. Trainee-perioden kan være mellom tilsvarende 50 og 100 % stilling. Lengden og omfanget vil kunne variere fra person til person. Målet er at du etter trainee-perioden går rett inn i fast stilling som IMC (inbound marketing consultant) med faste kunder du har ansvar for. Arbeidsoppgavene dine i trainee-perioden vil blant annet være: Produsere innhold i tråd med inbound-metodikken Være med i kundemøter Lage innhold og annonsere i sosiale medier På sikt vil du også jobbe med: Analyse Inbound-strategi Prosjektstyring Marketing automation Dette ser vi etter:   Du skriver svært godt Du lærer lynraskt Du er dyktig til både å skrive og å jobbe med bilder og illustrasjoner Du er glad i å kommunisere med andre mennesker Du er glad i statistikk og webanalyse Du jobber hardt og gir deg ikke før målene er nådd Du er svært strukturert Du ønsker å bli en av de beste i Norge på inbound marketing Du er nyutdannet innen markedsføring (eller i ferd med å avslutte utdannelsen) Dette får du som trainee i Inbound Group: Dyktige og erfarne kolleger som ønsker å lære bort Økt kompetanse innen digital markedsføring Et springbrett inn i et byrå og en bransje i vekst Full opplæring og ulike sertifiseringer Erfaring med et bredt spekter av kunder Helt nye kontorer i Nydalen Gratis lunsj Gratis mobil Gratis massasje Sosiale arrangementer Fastlønn

Fakta om Inbound Group

Adresse

Sandakerveien 138, 0484 Oslo