Inbound Group

(Salg / Markedsføring)

Inbound marketing er en av de viktigste trendene innen digital markedsføring. Innen få år vil store deler av næringslivet endre måten de markedsfører seg på. Inbound Group er Norges første rendyrkede inbound marketing-byrå. Vi er finansielt solide og har eiere med store ambisjoner. Vi skal innen 2020 bli Nordens ledende innen inbound marketing. Byrået ble startet av Tor Magnus Kolflaath og Barbro Fagerbakk i 2015. Per i dag er vi fire fast ansatte og fire freelancere. Vår viktigste oppgave er å hjelpe bedrifter med å vokse. Ved bruk av en helhetlig metodikk for hvordan drive digital markedsføring hjelper vi bedrifter å få flere leads og nye kunder. Vi gjør analyser, lager strategi, produserer innhold og rapporterer. Vi fungerer som hele eller deler av bedrifters markedsavdeling.

Les mer om Inbound Group
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Vi søker Norges råeste markedsføringstalenter Trainee

Nå leter vi etter traineer som har langsiktige ambisjoner om en karriere innen inbound marketing. Vi søker noen som ønsker å bli en fast del av verdens beste team (sånn helt objektivt). Som trainee hos oss må du være strukturert, lærevillig og effektiv. Trainee-perioden vil vare mellom seks og tolv måneder. Trainee-perioden kan være mellom tilsvarende 50 og 100 % stilling. Lengden og omfanget vil kunne variere fra person til person. Målet er at du etter trainee-perioden går rett inn i fast stilling som IMC (inbound marketing consultant) med faste kunder du har ansvar for.Arbeidsoppgavene dine i trainee-perioden vil blant annet være: Produsere innhold i tråd med inbound-metodikken Være med i kundemøter Lage innhold og annonsere i sosiale medier På sikt vil du også jobbe med: Analyse Inbound-strategi Prosjektstyring Marketing automation Dette ser vi etter: Du skriver svært godt Du lærer lynraskt Du er dyktig til både å skrive og å jobbe med bilder og illustrasjoner Du er glad i å kommunisere med andre mennesker Du er glad i statistikk og webanalyse Du jobber hardt og gir deg ikke før målene er nådd Du er svært strukturert Du ønsker å bli en av de beste i Norge på inbound marketing Du er nyutdannet innen markedsføring (eller i ferd med å avslutte utdannelsen) Dette får du som trainee i Inbound Group: Dyktige og erfarne kolleger som ønsker å lære bort Økt kompetanse innen digital markedsføring Et springbrett inn i et byrå og en bransje i vekst Full opplæring og ulike sertifiseringer Erfaring med et bredt spekter av kunder Helt nye kontorer i Nydalen Gratis lunsj Gratis mobil Gratis massasje Sosiale arrangementer Fastlønn
Antall traineer
1
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Inbound Group

Adresse

Sandakerveien 138, 0484 Oslo