<  
>  

Alta Kraftlag Nett

Konsernet Alta Kraftlag SA er for tiden i en omfattende omstruktureringsprosess. Konsernet består av morselskapet Alta Kraftlag SA, med nyopprettede og heleide datterselskaper; Alta Kraftlag Nett AS, Alta Kraftlag Fiber AS, Alta Kraftlag Drift AS og Alta Kraftlag Produksjon AS. Konsernet har totalt 60 ansatte, hvorav 17 er ansatt i Alta Kraftlag Nett AS. Fra 1. januar 2021 overtar nettselskapet eierskap og driftsansvar for kraftnettet som forsyner Alta kommune, samt deler av Loppa- og Kvænangen kommune med elektrisk kraft. Vi har totalt 13.500 aktive målepunkter i nettet, og vi er svært stolte av å kunne skilte med høy leveringssikkerhet, lav nettleie og landets mest fornøyde nettkunder.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Alta Kraftlag Nett