<  
>  

Nordic Impact Sales

Nordic Impact Sales ble startet opp i 2019 av tvillingbrødrene Adnan Fouikri og Ali Fouikri. Formålet med stiftelsen av selskapet var og er å kontinuerlig søke etter nye utforinger. Vi har sterk tro på at det er kun når man er utenfor sin komfortsone og kontinuerlig løser nye utfordringer at man bygger karakter og vokser som person. Med en bakgrunn fra det norske forsvaret har vi tatt med oss de verdiene som vi mener er essensielle for å lykkes i næringslivet -- Respekt, Ansvar og Mot.

Respekt for seg selv, arbeidsplassen og kolleger. Ansvar for egen læring og sin rolle i teamet. Mot handler om å utfordre seg selv i situasjoner som føles ubehagelig.

Vi har vår spisskompetanse i det norske telemarkedet med bakgrunn fra både Telenor Bedrift og Phonect. Vi har på veldig kort tid forstått at salgsprosessen er lik uavhengig av verdiforslag og hva slags produkter eller tjenester man tilbyr sine kunder. Dette har gjort at vi har blitt to allsidige forretningsmenn!

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nordic Impact Sales

Adresse

Oslo