<  
>  

Maritime Trainee

Bankvirksomhet, Forsikring / Assuranse, Olje / Gass / Energi / Kraft

Maritime Trainee-programmet er i regi av Norges Rederiforbund og drives i samarbeid med Menon.

Programmet varer i 18 måneder, og kombinerer arbeidserfaring hos et bransjeledende selskap med et akademisk program bestående av fem samlinger i Oslo, Bergen, Ålesund, Singapore, og London. 
Kandidater som blir tatt opp til programmet får muligheten til å jobbe som trainee i et maritimt selskap. Gjennom perioden som trainee vil alle få tildelt en mentor med erfaring fra industrien. 

Mot slutten av programmet, inviteres alle traineene til en diplomseremoni etterfulgt av en årlig middag med Maritime Trainee Alumni Network. Denne sammenkomsten markerer starten på medlemskapet i Maritime Trainee Alumni Network med 250 medlemmer.

Fakta om Maritime Trainee
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2005
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
MARITIME TRAINEE - A CAREER IN A GLOBAL INDUSTRY!

Maritime Trainee Trainee

Karriere i en global næring
Trainee
20
Sted
Utlandet, Oslo, Bergen, Stavanger
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (7)
logo
Maritime Trainee
Programmet varer i 18 måneder, og kombinerer arbeidserfaring hos et bransjeledende selskap med et akademisk program bestående av fem samlinger i Oslo, Bergen, Ålesund, Singapore, og London.  Kandidater som blir tatt opp til programmet får muligheten til å jobbe som trainee i et maritimt selskap. Gjennom perioden som trainee vil alle få tildelt en mentor med erfaring fra industrien.  Mot slutten av programmet, inviteres alle traineene til en diplomseremoni etterfulgt av en årlig middag med Maritime Trainee Alumni Network. Denne sammenkomsten markerer starten på medlemskapet i Maritime Trainee Alumni Network med 250 medlemmer. Kort oppsummert er programmets innhold:  Du jobber daglig for et ledende maritimt selskap   Du får tildelt en mentor med bred arbeidserfaring fra industrien  Du deltar på fem akademiske fagsamlinger i fem maritime storbyer: Oslo, Bergen, Ålesund, Singapore, og London  Du blir en del av Maritime Trainee Alumni Network Se fullt akademisk program og kalender Vår ideelle kandidat Programmets ideelle kandidat har fullført en mastergrad innenfor for eksempel teknologi, økonomi, marinteknikk, IT eller juss. Kandidater med inntil fem års arbeidserfaring etter fullført mastergradsstudier er også aktuelle for programmet og oppfordres til å søke.

Adresse

Maritim Trainee
Norges Rederiforbund
Postboks 1452 Vika
0116 Oslo