<  
>  

ALL10 BEMANNING avd Stavanger

Om arbeidsgiveren ALL10 Bemanning AS er et 100 % norsk eid bemanningsfirma med kontor i Stavanger. Vi i ALL10 Bemanning har mange års erfaring innen bemanning og rekruttering og vet hva slags kunnskap og egenskaper som kreves innenfor ulike fagområder, samtidig bruker vi tid på å bli kjent med deg som jobbsøker for å forstå dine behov. Dette gjør det enklere for oss når vi skal finne jobb til deg. Gjennom kunnskap, lokal tilknytning og gode relasjoner til våre kunder har vi oversikt over arbeidsmarkedet. For deg som jobbsøker betyr det at vi kan gi deg rask tilbakemelding på om drømmejobben er i nærheten. Vi har kunder i Stavanger, Bergen, Oslo og Haugesund. Hos oss skal du bli sett, hørt og vi jobber for deg. Vi ønsker å være et bra firma for deg, gi deg jobbtilbud som passer dine kvalifikasjoner og hjelpe deg på veien for å nå dine personlige mål. ALL10 Bemanning AS jest agencją doradztwa personalnego z główną siedzibą w Stavanger. Oferujemy kompleksową dostawę usług zasobów ludzkich w sektorze budowlanym na terenie Stavanger, Bergen, Haugesund oraz Oslo. Znajomość potrzeb norweskiego rynku pracy oraz wymagań tutejszych pracodawców pozwala nam na dobranie odpowiednich kandydatów na poszczególne stanowiska pracy. 
Nasi pracownicy są zatrudnieni na godnych warunkach odpowiednich do norweskich standardów.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos ALL10 BEMANNING avd Stavanger

Vi søker etter 5 stillasbyggere til et langt prosjekt i Stavanger!! En av våre kunder har et økende behov for bemanning,
20.01.2021 Stavanger
Vi søker etter malere!!! Flere av våre kunder har et økende behov for bemanning, og vi søker derfor etter flere
01.02.2021 Stavanger
HJELPEARBEDIER MED TRUCKSERTIFIKAT Flere av våre kunder har et økende behov for bemanning, og vi søker derfor etter hjelpearbeider med
01.03.2021 Stavanger

Rekrutteringskalender

  • JAN 20
    2021
    5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om ALL10 BEMANNING avd Stavanger