<  
>  

Vikr AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Vikr er for arbeidsgiver og arbeidstaker.

Vikr er en tjeneste/app som hjelper arbeidsgiver med å finne vikarer til ikke planlagt fravær. Tjenesten består av to deler:

Varsling og kommunikasjon med dine faste vikarer. Arbeidsgiver kan enkelt sende ut varsel til sine faste vikarer om ledige oppdrag. Tjenesten tar seg av tildeling, purring og oppfølging. Du som arbeidsgiver bruker under minuttet på å sende ut oppdraget.
Denne delen av løsningen kan fint brukes alene, uten å knytte den opp mot Vikr+. Vikr er også et godt supplement til mange HR-systemer.

Vikardatabasen Vikr+ gir deg tilgang til en database med vikarer. Vikarene har laget seg en profil som sier hva de kan, hvor i landet de ønsker å arbeide og hva de ønsker å arbeide med. Du som arbeidsgiver sender ut et oppdrag og Vikr+ returnerer vikarer som takker ja. Du vil da kunne se hvor mange oppdrag en vikar har utført, hvor mange som anbefaler vikaren, utdanning og erfaring til vikaren med mer. Vikr+ kan brukes til et konkret oppdrag eller for å fylle på med kompetente og kvalifiserte vikarer i forkant av et semester eller en periode.

Fakta om Vikr AS
Hovedkontor
OSLO
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2020
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Hele Norge

Ledige stillinger hos Vikr AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Hele Norge

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Vikr AS

Adresse

Karenslyst allé 8
0278 Oslo