Vestvikheia barnehage

Utdanning / undervisning
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Vestvikheia barnehage

Vestvikheia barnehage har 22 plasser fra 0-3 år og 44 plasser fra 3-6 år. Barnehagen ligger i et rolig boligstrøk på Gruben med kort vei til Klokkerhagen fritidspark hvor vi har lavvo og naturlekeplass. Barna er delt inn i aldersinndelte grupper med faste voksne på hver gruppa. Vi henter inspirasjon fra filosofien i Reggio Emilia. Legger vekt på å fordype oss i prosjekt og leken har en viktig plass i vår pedagogikk.Vi søker deg som er genuint opptatt av barn, som ser sammenheng mellom lek og læring. Som har en anerkjennende kommunikasjon og gode fagkunnskaper. Du vil få ansvar for oppfølging av barn som trenger ekstra støtte i hverdagen samtidig som du er en del av et team. Du må kunne jobbe målrettet og ha evne til å samarbeide. Være åpen for veiledning og jobbe etter pedagogiske mål.Vi kan tilby deg et variert arbeid med mange utfordringer i et kreativt miljø. Faglige refleksjoner og utvikling sammen med gode kollegaer. Positivt arbeidsmiljø hvor ditt bidrag blir sett på som viktig.Tidsrom :19 august 2019 – 30.06. 2020med mulighet for forlengelseStillingene krever barnehagelærer/førskolelærerutdanning helst med fordypning i spesialpedagogisk. Annen relevant utdanning vil bli vurdert. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Barnehagen er medlem av PBL som fastsetter lønn og pensjonsavtaler. Ved tilsettelse må det legges frem tilfredsstillende politiattest.Tiltredelse 19. august eller etter avtale.Nærmere informasjon: Eva Hagen Breivik tlf 91365415Søknaden med attester og referanser sendes post@vestvikheiabarnehage.no innen 23.08-19 Adresse: Mo i Rana
23.08.2019 Rana

Rekrutteringskalender

  • AUG 23
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Vestvikheia barnehage

Adresse

8610 MO I RANA