<  
>  

Nordic Project Solution

Nordic Project Solution ble grunnlagt i Stockholm, 2008 av Patrik Nilsson og Anders Aspling. Det norske selskapet ble startet i 2012 med Lars Ommundsen som deleier. Nordic Project Solutions er et firma med oppdrag i hele Norden. Vi har kompetanse og ressurser til raskt og kompromissløst hjelpe våre oppdragsgivere, uansett størrelse, med alt fra små ombygginger i en butikk til store tidspressede og komplekse prosjekter med mange butikker og stor spredning i flere land. Vi arbeider ut ifra oppdragsgiverens synsvinkel. Alle oppdrag har ulikt fokus, men ingenting er uviktig! Service og tilgjengelighet er sentrale deler i vår bedrift og vi leverer alltid det vi lover!

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nordic Project Solution

Adresse

Oslo