<  
>  

Telebutikken Voss (Mobit Voss)

Mobit Voss ble etablert i 1995 og er lokalisert på Voss

Vi er en del Mobit, Norges største forhandlerkjede innen IT og telekomt til bedriftsmarkedet. Kjeden er landsdekkende og er en uavhengig aktør som tilbyr tjenester fra både Telenor og Telia i operatørmarkedet. Vår kjernevirksomhet er salg og drift av mobilkommunikasjon asamt IT-løsninger for bedriftsmarkedet.

Vi betjener i dag bedriftskunder i både privat og offentlig sektor. Vårt arbeidsområde er hovedsakelig i Voss og omliggende kommuner, men vi betjener også kunder som har avdelinger over hele landet.

Mobit er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telia og Telenor. Vi har også et bredt utvalg leverandører av IT-løsninger og hardware.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Telebutikken Voss (Mobit Voss)

Adresse

Voss