<  
>  

Kjelstrup & Wiggen

Revisjon

Kjelstrup & Wiggen er et revisjonsfirma som har spesialisert seg på eierdrevne og familieeide bedrifter. Vi er representert i de fleste bransjer – bl.a. advokatfirmaer, investeringsselskaper, shipping, eiendom, varehandel, foreninger og organisasjoner. Vår kjernevirksomhet er revisjonstjenester, men vi leverer også et bredt tilbud av tjenester nært knyttet til vår kompetanse som revisorer. Vi er i dag 45 ansatte inkludert partnere, og holder til i hyggelige lokaler rett ved Slottet og Nationaltheatret stasjon.

Visjon

Kjelstrup & Wiggen ønsker å være en prioritert samarbeidspartner for eierdrevne og familieeide bedrifter. Dette vil vi oppnå gjennom å levere: - Høy faglig kvalitet - God service - Korte beslutningsveier Som revisjonsselskap har vi som mål å bidra til et sunt næringsliv. Vi forstår vår sammensatte rolle og mener det er svært viktig å opptre som en ansvarsfull aktør i markedet. Vi er bevisst på hvordan vi påvirker våre klienter, medarbeidere og samfunnet rundt oss.

Antall ansatte

45

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Kjelstrup & Wiggen

Adresse

Henrik Ibsens gate 20 0255 Oslo