<  
>  

Hermes Headhunting

Rekruttering / HR / Bemanning
Hermes Headhunting består av erfarne headhuntere med bred bransjeerfaring fra våre kjernesegmenter; Finans, Økonomi/ regnskap, Bank, Forsikring, Energi, Eiendom og Shipping. Hermes Headhuntings visjon er å være den mest effektive samarbeidspartneren i markedet for våre klienter. Vårt mål er å oppnå høyest mulig kundetilfredshet ved å tilby kvalitetssikret metodikk og individuell skreddersøm for alle våre klienter. Vårt nettverk og kompetanse skal gjøre prosessen effektiv. Våre tjenester er executive search/ selection og advertised selection. Ved executive search/ selection finner vi den best egnede kandidaten tilgjengelig i markedet basert på egen research innenfor det aktuelle forretningsområdet i inn-/ utland. Ved advertised selection finner vi på bakgrunn av annonsering den best kvalifiserte kandidaten. I begge tilfeller får våre klienter tilgang til alle potensielle kandidater i vår omfattende database.
Fakta om Hermes Headhunting
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Hermes Headhunting
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
*Hermes Headhunting Ung&Lovende Hermes Headhunting rekrutterer til alle nivåer innen for våre forretningområder som er økonomi, finans, bank, eiendom, energi, forsikring og shipping. Våre rekrutterere har lang erfaring fra bransjen. Vi kjenner de ulike stillinger og funksjoner inngående, og vet hva som skal til for å lykkes. På den måten, kan vi også bistå deg som Ung&Lovende jobbsøker til oppdage de mulighetene som kan passe din bakgrunn og dine ønsker. Formålet med Hermes Headhunting Ung&Lovende er å nå frem til studenter og nyutdannede med relevant utdannelse og bakgrunn sett i forhold til våre forretningsområder. Vi ønsker å fungere som veileder og rådgiver for de kandidatene som ikke har en lang karriere bak seg. Denne nettsiden inneholder informasjon som er nyttig for nettopp deg som er Ung&Lovende. Her finnes karriereråd, CV tips og de stillingene vi jobber med, som er rettet mot studenter og nyutdannede.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Holmens gate 4, Aker Brygge 0250 Oslo